2005-07-28 00:45:40• hírek • Szatmar.ro

Összeházasodnak?

A  két legszexisebbnek tartott sztár, Angelina Jolie és Brad Pitt egybekel?
Bár Angelina Jolie és Brad Pitt ez idáig azt sem akarták bevallani, hogy gyengéd szálak kötik össze őket, most mégis úgy tűnik ősszel összeházasodnak.

A Mr. és Mrs. Smith forgatásán összemelegedett pár házasságuk pecsétjeként egy közös gyermek örökbefogadásán gondolkozik, így háromra bővülne Jolie csemetéinek száma. Különösen bánthatja ez Brad Pitt ex-feleségét, Jennifer Anistont, mivel a viszony köztük pont azért romlott meg, „Rachel” már vágyott volna egy gyerekre, azonban a már Angelina Jolie felé kacsintgató Brad azt mondta, ő még nincs felkészülve egy gyermek vállalására. Most három is lesz neki - tudósít a hirado.hu.

Pitt és új kedvese a szeptemberi esküvő előkészületein munkálkodik. Brad már csak a válás hivatalos bírósági végzésére vár, hogy végérvényesen összeköthesse életét a szexi Angelinával, aki már férjnél volt néhányszor. Most Jonny Lee Miller színész, és Billy Bob Thornton után Pitten a sor, hogy bizonyítson.

"A szerelmesek, amilyen gyorsan csak lehet, szeretnének pontot tenni a Jennifer-ügy végére. Úgy érzik, ők egymásnak lettek teremtve "- nyilatkozta egy közeli ismerős. (Stop.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: